Yüksekokulumuzda “Yer Hizmetlerine Gelen Yeni Soluk” Söyleşisi Gerçekleştirildi

Sivil Havacılık Topluluğumuzun organizasyonunda 18 Aralık’ta Samsun Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu bünyesinde gerçekleştirilen, Fugo Yer Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Tansen Koçboğan ile Vecihi Hürkuş Hayatı ve Faaliyetleri yazarı Hızır Türkkan Demirkazık’ın konuşmacı olarak katıldığı “Yer Hizmetlerine Gelen Yeni Soluk: Fugo Yer Hizmetleri A.Ş.” konulu programda konuklarımız öğrencilerimizle buluştular.

Tansen Bey’in Sivil Havacılık, Fugo Yer Hizmetleri Şirketi kuruluşu ve günümüzdeki Fugo içerikli sunumunu ile başlayan konferans Hızır Bey’in ilk yerli savaş ve yolcu uçağını yapan Vecihi Hürkuş’un bu süreçte yaşadıkları ve yılmazlık yönünü konu alan sunumuyla devam etti. Ardından konuklarımız öğrencilerimizin sorularını tüm samimiyetleriyle yanıtladı.
Kıymetli konuklarımıza okulumuza kadar geldikleri, bilgi ve deneyimlerini tüm samimiyetleriyle bizlerle paylaştıkları için çok teşekkür ediyoruz.

Programımıza katılan ve destekleyen herkese teşekkür ederiz.

22 Aralık 2023