Sivil Havacılık Eğitimleri – Sertifika Programı Hakkında

!!! 4. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine – HYB444 Sivil Havacılık Eğitim Uygulamaları II – Ders Seçimi

2023-2024 Eğitim-Öğretim Bahar Döneminde açılması planlanan HYB444 – Sivil Havacılık Eğitim Uygulamaları II (Sertifika Programı) dersi alacak öğrencilerin aşağıda belirtilen kriterleri sağlaması gerekmektedir;

• Ders iki şubede verilecek olup, toplam kontenjan 40 kişidir. (SHGM tarafından belirlenmiş maksimum kişi sayısıdır)
  • İlgili derse başvurular; 12 Şubat – 20 Şubat 2024 tarihleri arasında online olarak [email protected] mail adresi üzerinden yapılacak olup, öğrenci bilgi sistemi üzerinden ayrıca ders seçimi yapılmayacaktır. Başvuru Formu için tıklayınız.
  • Derse kayıtlanabilmek için adayların alt dönemden çakışan herhangi bir zorunlu veya seçmeli dersinin bulunmaması gerekmektedir.
  • Derse kayıtlanacak adayların güncellemeleri 21 Şubat itibariyle Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden yapılacak olup, ayrıca ilan edilmeyecektir.
  • Ders, SHGM esaslarına göre modül bazlı yürütüleceğinden derse devam zorunluluğu olacaktır. Derslere katılım sağlanmaması durumunda ilgili modüllerin sınavlarına girilemeyecek ve sertifika alınamayacaktır.

ÖNEMLİ NOT: HYB444 – Sivil Havacılık Eğitim Uygulamaları II dersi, normal müfredattan bağımsız olarak AKTS (Not ortalaması) hesabına katılmayacak olup, VII. yarıyıl müfredatında bulunun 30 AKTS karşılığı ders seçimi yapıldıktan sonra ilave 8 saat + 5 AKTS olarak transkriptlerinizde görülecektir.

12 Şubat 2024