Sivil Havacılık Yüksekokulu Öğrencilerinden Yaratıcı Projelerle Dolu Bir Etkinlik

Sivil Havacılık Yüksekokulu, Havacılık Yönetimi Bölümü öğrencileri, dönem boyunca büyük bir özveri ve titizlikle üzerinde çalıştıkları kitap projeleri ve çektikleri kısa filmleri ile dikkat çekiyor. 08 Ocak 2024 tarihinde gerçekleşen etkinlikte öğrenciler, hazırladıkları projelerini heyecanla sundular.

Bu yaratıcı projeler, öğrencilerin edindikleri bilgi ve becerileri uygulama fırsatı buldukları, katılımcı ve etkileşimli bir ortamda sunuldu. Kitap projeleri, öğrencilerin akademik yıl boyunca kazandıkları bilgileri derinleştirmelerine ve yaratıcı düşünme yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanıdı. Ayrıca, öğrencilerin çektikleri kısa filmler, görsel anlatım becerilerini sergileyerek izleyicilere özgün ve etkileyici hikayeler sunma yeteneklerini gözler önüne serdi.

Öğrencilere, projelerine gösterdikleri özveri ve başarıdan dolayı katılım belgeleri takdim edildi. Ayrıca, öne çıkan projeler ve performans sergileyen öğrencilere özel ödüller verildi. Bu ödüller, öğrencilerin emeklerinin ve yeteneklerinin tanınmasının yanı sıra, gelecek projeler için de birer teşvik niteliği taşıyor.

Etkinlikte, öğrencilerin yanı sıra, bu projelerin başarılı bir şekilde gerçekleşmesine rehberlik eden Öğr. Gör. Büşra İLGÖR KALKAN, Öğr. Gör Tuğba ÜNAL ve Öğr. Gör. Emine ÖZTAŞ hocalarımıza da teşekkür edildi.

Yabancı Diller Bölümü, öğrencilerinin bu tür yaratıcı projelerle aktif olarak katılımını teşvik etmeye devam ederek, öğrencilere nitelikli bir eğitim sunmaya devam ediyor.

17 Ocak 2024
Öğrenci Destek Hattı