ICAO Makale ve Fotoğraf Yarışmaları

Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatı (ICAO) 9-12 Eylül 2024 tarihleri arasında Montreal’de Birinci Gelişmiş Hava Hareketliliği Sempozyumu (AAM 2024) kapsamında Küresel Gelişmiş Hava Hareketliliği Akademik Makale ve Fotoğraf yarışmaları gerçekleştirecektir.

Yarışmaların amacının, üniversite öğrencileri ile havacılık camiası üyelerinin Gelişmiş Hava  Hareketliliği ile ilgili farklı konsept ve teknolojilerle etkileşimini sağlamak, böylece havacılıkta yeni ortaya çıkan bu alana ilgi duyulmasını sağlamak olduğu belirtilmektedir.
AAM 2024 Sempozyumu’nun www.icao.int/Meetings/AAM2024 adresli web sitesinden de bilgi alınabileceği ve konuyla ilgili soru ve bilgi taleplerinin [email protected] e-posta adresine yönlendirilebileceği kaydedilmektedir.

Konuya dair ICAO Genel Sekreteri Juan Carlos Salazar’dan alınan 6 Ekim 2023 tarihli  mektuba (State Letter) aşağıdaki bağlantıdan erişebilirsiniz.

State Letter

07 Kasım 2023