Güz Dönemi Ders Kayıtları Hakkında!

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI HAVACILIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN DERSLERE KAYITLANMADA DİKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR
Değerli Öğrencilerimiz,

Birinci sınıf öğrencilerinin ders kayıtları, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından otomatik olarak yapılacaktır.

İngilizce III dersini seçecek olan öğrencilerin buradaki isteye göre ders seçimini yapması gerekmektedir.

Havacılık İngilizcesi I dersini seçecek olan öğrencilerin buradaki listeye göre ders seçimini yapması gerekmektedir.

2. sınıf 3. yarıyılda müfredat durumunuzda görünen OSD201 kodlu ORTAK SEÇMELİ DERS havuzunda yer alan dersler,  müfredatınızda yer alan zorunlu ya da zorunlu seçmeli ders değildir ve öğrencilere AKTS yükü yoktur.  Bilgi birikiminizi artırmak için alabilirsiniz.

Derslere kayıtlanma ile ilgili bir sorun yaşadığınızda sınıf akademik danışmanınız ile öncelikle öğrenci bilgi sistemi (OBS) üzerinden (mesaj yoluyla), kurumsal e-posta adreslerini kullanarak iletişime geçebilirsiniz. Akademik danışmanınız kayıtlanma ile ilgili sorunları mesai saatleri içerisinde makul bir sürede çözecektir.

21 Eylül 2023
Öğrenci Destek Hattı