7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü

7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü kapsamında Sivil Havacılık Topluluğumuzun organize ettiği program Ballıca Kampüsümüz Nuri Demirağ Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir. Moderatörlüğünü Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Erdem Emin MARAŞ’ın yürüttüğü programa Türk Hava Yolları Kaptan Pilotu Erkan ÖZTÜRK, Türk Havayolları Müşteri Deneyim Uzmanı Ulucan SARIGÜL, DHMİ Çarşamba Havalimanı Hava Trafik Kontrolörü Murat Günel ve Samsun Üniversitesi Uçuş Okulu Baş Uçuş Öğretmeni Volkan Yağcı sektöre yönelik bilgi, tecrübe ve tavsiyelerini vermek üzere katılım sağlamıştır. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği programımızda katılımcılarımızın sunumları sonrasında öğrencilerimizin soruları cevaplanmış, plaket takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimi ile programımız sonlanmıştır.

Başta Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Erdem Emin Maraş’a, katılımcılarımıza, tüm akademisyenlerimize, öğrencilerimize ve ayrıca etkinliği organize eden Sivil Havacılık Topluluğumuza teşekkür ederiz.

08 Aralık 2022