2022-23 Akademik Yılı Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

Ballıca Kampüsümüzde Özdemir Bayraktar Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi, Sivil Havacılık Yüksekokulu, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ile birlikte Mühendislik Fakültesi birinci sınıf öğrencilerine oryantasyon programı düzenlendi.

Konferans Salonunda düzenlenen programa Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın, Özdemir Bayraktar Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul Çam, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Demir, Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Emin Erdem Maraş, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Aydın’ın açılış konuşması ile başlayan programımız, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığının bilgilendirme sunumlarıyla sona erdi.

29 Eylül 2022