Yüksekokulumuzun Tanışma ve Oryantasyon Toplantısı online olarak gerçekleştirildi

Sivil Havacılık Yüksekokulu Yönetiminin öncülüğünde, Sivil Havacılık Topluluğunun organizasyonu ile 2020-2021 Eğitim Öğretim yılı eğitim-öğretim faaliyetlerine yönelik ZOOM dijital platformu üzerinden Sivil Havacılık Yüksekokulu Tanışma & Oryantasyon Programı 08.10.2020 tarihinde gerçekleştirilmiştir.

Yüksekokul Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Erdem Emin Maraş’ın açılış konuşması ile başladığımız program, Müdür Yardımcımız Sayın Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Kemal Yılmaz’ın moderatörlüğünde devam etmiştir. Yüksekokulumuz Öğretim Üyelerimizin ve Havacılık Yönetimi Bölümümüzün öğrencilerinin katıldığı programda, Havacılık Yönetimi bölümünün serüveni, uzaktan eğitim süreci, yüksekokulun sağladığı sertifikasyon ve uygulama eğitimleri, iş imkanları ve staj gibi öğrencilerimizin merak ettiği konular hakkında Öğretim Üyelerimiz öğrencilerimize bilgiler sunmuştur. Programın akıcı şekilde geçmesi için Sivil Havacılık Topluluğumuz toplantı öncesinde öğrencilerimizin sorularını toplayarak bizlere iletmiş ve gerekli hazırlıkları yapılmasına katkı sağlamıştır.

İlerleyen günlerde farklı konu başlıkları ile tekrarının planlanması ve iyi dilekler ile son verilen toplantımıza değerli katkılarından ve katılımlarından ötürü Yönetimimize, Öğretim Üyelerimize, Sivil Havacılık Topluluğumuza ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

08 Ekim 2020