Ticaret Bakanlığının W2W-Ulusal Kadın İhracatçı Network Platformu

Ticaret Bakanlığı, “W2W-Ulusal Kadın İhracatçı Network Platformu”nun ülkemizde ihracatın arttırılması vizyonuna ve kadın girişimcilerin ihracata yönelmelerine katkı sağlayacak şekilde ihtiyaç duydukları ağı oluşturmaları ile hedef pazar tespiti yapabilmeleri, ihracat desteklerini öğrenebilmeleri, online pazarlarda satış kabiliyetlerinin artırılarak ihracat süreçlerine entegre edilmelerini sağlamak amacıyla Bakanlıklarınca kadın girişimcilere yönelik olarak kurulduğunu bildirmiş ve platformun özellikle öğrenciler, akademisyenler, kadın araştırmacı ve girişimciler arasında kullanımının artırılması amacıyla duyurulmasını talep etmişlerdir.

Bu çerçevede, W2W-Ulusal Kadın İhracatçı Network Platformu’na w2w.ticaret.gov.tr adresinden ve E-Devlet Kapısı üzerinden erişilebilirsiniz.

16 Kasım 2021