DERSLERE KAYITLANMADA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN HUSUSLAR

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI HAVACILIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN DERSLERE KAYITLANMADA DİKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR

Birinci sınıf öğrencileri 28.09.2021 tarihinde saat 09.30’da “İngilizce Seviye Tespit” sınavına girmek zorundadırlar. (Sınav Salonu A406 ve D217)

Birinci sınıf öğrencilerin ders kayıtları, öğrenci işleri daire başkanlığı tarafından otomatik olarak yapılacaktır.

İngilizce III dersini seçecek olan öğrencilerin buradaki listeye göre ders seçimini yapması gerekmektedir.

Havacılık İngilizcesi I dersini seçecek olan öğrencilerin buradaki listeye göre ders seçimini yapması gerekmektedir.

Derslere kayıtlanma ile ilgili bir sorun yaşadığınızda sınıf danışmanınız ile öncelikle öğrenci bilgi sistemi (OBS) üzerinden (mesaj yoluyla), kurumsal eposta adresleri ve diğer iletişim kanallarını kullanarak iletişime geçebilirsiniz.

16 Eylül 2021