AB-Türkiye Gençlik İklim Forumu | SAMSUN

İklim değişikliği artık tüm dünyayı tehdit eden bir durum haline gelmiştir. Bu tehdidi ortadan kaldırmak için de her bireyin üzerine düşen görevleri yerine getirmesi gerekmektedir.

Samsun AB Bilgi Merkezi ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile 27 Kasım Cumartesi günü üniversite öğrencilerine yönelik olarak AB-Türkiye Gençlik İklim Forumu düzenlenecektir.

AB İklim Diplomasisi Haftası kapsamında üniversiteli gençlerin iklim krizi ile ilgili karar vericilere öneriler sunabileceği AB-Türkiye Gençlik İklim Forumunda; İklim Değişikliği ve Politika, İklim Değişikliği ve Sürdürülebilirlik, İklim Değişikliği ve Sosyal Girişimcilik, İklim Değişikliği ve Samsun, Yerel Sorunlar başlıklarında grup çalışmaları gerçekleştirilecektir.

Foruma katılım sınırlı sayıda olacaktır. Başvuru ve detaylı bilgi için tıklayınız.

Son başvuru tarihi: 25 Kasım 2021, Perşembe

19 Kasım 2021