4. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine!!!

!!! 4. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine – HYB445 Sivil Havacılık Eğitim Uygulamaları I – Ders Seçimi

2021-2022 Eğitim-Öğretim Güz Döneminde açılması planlanan HYB445 – Sivil Havacılık Eğitim Uygulamaları I (Sertifika Programı) dersi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimiz ile koordineli olarak yürütüleceğinden bu dersi alacak öğrencilerin aşağıda belirtilen kriterleri sağlaması gerekmektedir;

• Ders kontenjanı 30 kişidir.(SHGM tarafından belirlenmiş maksimum kişi sayısıdır)
  • İlgili derse başvurular; 10 Eylül – 24 Eylül 2021 tarihleri arasında online olarak [email protected] mail adresi üzerinden yapılacak olup, öğrenci bilgi sistemi üzerinden ayrıca ders seçimi yapılmayacaktır. Başvuru Formu için tıklayınız.
  • Derse Kayıtlanma Kriterleri; GANO’nun %50’si (yüzlük sisteme göre) ile yapılacak olan İngilizce Seviye Belirleme Sınavının (tarih daha sonra ilan edilecektir) %50’si alınmak koşuluyla başvurular en yüksekten en düşüğe sıralanacak, listedeki ilk 30 kişi ilgili derse kayıtlanacaktır.
  • Derse kayıtlanabilmek için adayların alt dönemden çakışan herhangi bir zorunlu veya seçmeli dersinin bulunmaması gerekmektedir.
  • Derse kayıtlanacak adayların güncellemeleri 1 Ekim itibariyle Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden yapılacak olup, ayrıca ilan edilmeyecektir.
  • Ders, SHGM esaslarına göre modül bazlı yürütüleceğinden derse devam zorunluluğu olacaktır. Derslere katılım sağlanmaması durumunda ilgili modüllerin sınavlarına girilemeyecek ve sertifika alınamayacaktır.

ÖNEMLİ NOT: HYB445 – Sivil Havacılık Eğitim Uygulamaları I dersi, normal müfredattan bağımsız olarak AKTS (Not ortalaması) hesabına katılmayacak olup, VII. yarıyıl müfredatında bulunun 30AKTS karşılığı ders seçimi yapıldıktan sonra ilave 8 saat + 5 AKTS olarak transkriptlerinizde görülecektir.

08 Eylül 2021