2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI HAVACILIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNİN DERSLERE KAYITLANMADA DİKKAT ETMESİ GEREKEN HUSUSLAR

İngilizce II dersini seçecek olan öğrencilerin aşağıdaki listelere göre ders seçimini yapması gerekmektedir.

I. Şube            II. Şube

İngilizce IV dersini seçecek olan öğrencilerin aşağıdaki listelere göre ders seçimini yapması gerekmektedir.

I. Şube            II. Şube

Havacılık İngilizcesi II dersini seçecek olan öğrencilerin aşağıdaki listelere göre ders seçimini yapması gerekmektedir.

I. Şube            II. Şube

Derslere kayıtlanma ile ilgili bir sorun yaşadığınızda sınıf danışmanınız ile öncelikle öğrenci bilgi sistemi (OBS) üzerinden (mesaj yoluyla), kurumsal eposta adresleri ve diğer iletişim kanallarını kullanarak iletişime geçebilirsiniz.

12 Şubat 2022