!!! 4. Sınıf Öğrencilerinin Dikkatine – HYB444 Sivil Havacılık Eğitim Uygulamaları II – Ders Seçimi

2019-2020 Eğitim-Öğretim Bahar Döneminde açılması planlanan HYB444 – Sivil Havacılık Eğitim Uygulamaları II ( Sertifika Programı ) dersi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimiz ile koordineli olarak yürütüleceğinden bu dersi alacak öğrencilerin aşağıda belirtilen kriterleri sağlaması gerekmektedir;

• Ders kontenjanı 20 kişidir. (SHGM tarafından belirlenmiş maksimum kişi sayısıdır)
  • İlgili derse başvurular; Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinde yapılmayacak olup, 05 – 10 Şubat tarihleri arasında Yüksekokulumuz Öğrenci İşlerine bizzat başvuru yapılması gerekmektedir.
  • Derse Kayıtlanma Kriterleri; GANO’nun %50’si (yüzlük sisteme göre) ile Havacılık İngilizcesi I ve II derslerinin not ortalamasının %50’si alınmak koşuluyla başvurular en yüksekten en düşüğe sıralanacak, listedeki ilk 20 kişi ilgili derse kayıtlanacaktır.
  • Derse kayıtlanacak adayların güncellemeleri daha sonra manuel olarak Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden yapılacak olup, ayrıca ilan edilmeyecektir.
  • Ders, SHGM esaslarına göre modül bazlı yürütüleceğinden derse devam zorunluluğu olacaktır. Derslere katılım sağlanmaması durumunda ilgili modüllerin sınavlarına girilemeyecek ve sertifika alınamayacaktır.

ÖNEMLİ NOT: HYB444 – Sivil Havacılık Eğitim Uygulamaları II dersi, müfredattan bağımsız olarak AKTS (Not ortalaması) hesabına katılmayacak olup, VIII. yarıyıl müfredatında bulunun 30AKTS karşılığı ders seçimi yapıldıktan sonra ilave 8 saat + 5 AKTS olarak transkriptlerinizde görülecektir.

04 Şubat 2020